Makeup by Malin

Makeup by Malin

Om bloggen

Här skriver jag om mitt dagliga liv i arbetet som frilansande makeupartist, journalist och syntolk.

Vårens trender 2017

MakeupPosted by Malin Askner Tue, January 31, 2017 09:29:10

Jag har spanat runt lite vilka trender som gäller för makeupen inför våren och har valt ut några guldkorn som inte är alltför extravaganta. Så vill du vara helt rätt i vår ska du läsa det här.
Bilderna har jag lånat från Pinterest.
Hjälp, är 80-talet tillbaka, tänker ni nu. Ja lite åt det hållet skulle jag säga. Att använda sig av pastelliga färger på ögonlocken är helt rätt.
En annan het trend gällande ögonen är "the wine stain lid", dvs att använda sig av ögonskuggor i Burgundy-nyanser. Vinrött alltså.
Mörka läppar, gärna i vinröda nyanser och helst till naturella ögon.
Ja den svarta sotningen är aldrig fel. Inte heller denna vår.
Naturlig hy med lyster samt definierade, gärna kraftiga ögonbryn som helst ska vara lite rufsiga.
Ett måste i alla sminkväskor är den guldiga ögonskuggan. Gärna på solkysst hud. Lägg lite guldskugga på amorbågen så är du helt rätt ute.
Glöm att en eyeliner bara ska vara svart. I vår ska den gärna vara i alla möjliga färger. På läpparna kan du med fördel ha knalliga färger så som rosa eller orange.
Och när vi ändå är inne på läppar så är de röda läpparna fortfarande inne, dock nu med lite varmare ton än den kalla blåa tonen som varit inne under vintern.

Nu får våren gärna komma!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.